jueves, 31 de enero de 2013

Aprenem famílies d'instruments!!!

Els Instruments Musicals
Aquesta presentació explica les diferents famílies d’instruments que hi ha en una orquestra. Apareixen la família de la corda, de vent i de percussió. En cadascuna estan els distints instruments que hi poden haver; per exemple, alguns membres de la família de la corda: el violí, el piano, la guitarra, l’arpa...;de la família del vent: l’oboè, la flauta travessera, el clarinet, el saxo, el fagot...;i de la família de la percussió: les maraques, els pals, la caixa xinesa...entre altres.
A més a més, en aquesta presentació dels instruments musicals, ens expliquen el perquè formen part d’eixa família i com es toquen (picant, pinçant, fregant, bufant, picant amb les mans o les baquetes).
Per últim, dir que les imatges que apareixen amb el violí, la flauta travessera, l’oboè, el clarinet, la trompa, el fagot i els timbals son els personatges de la història de Pere i el Llop. I apareixen amb els diferents instruments perquè a la història cada personatge és representat per un instrument.
 


 

1 comentario:

  1. Hola vanesa, m'encanta el teu blog, la música es un mitjá molt atractiu per a tots el cicle , principalment per a infantil i primers cicles,crec que ens veurem molt el visitaré sovint i crec que va a ser molt formatiu per a tots... una forta abrassadaens...

    ResponderEliminar