jueves, 31 de enero de 2013

Els Músics de Bremen



En aquest vídeo està la cançó dels músics de Bremen. On els més menuts poden aprendre els diferents noms dels instruments que apareixen, com son: la bateria, la trompeta, la guitarra i el saxo; amb els seus protagonistes: el burro, el gos, el gall i el gat. A més a més, podem ensenyar-nos aquesta divertida cançó. Amb aquests peculiars protagonistes ens endinsarem a la música i podrem treballar divertides activitats com ara: relacionar els diferents personatges amb el seu instrument, llegir la història d’aquests músics tan peculiars, diferenciar els sons de cada instrument i animal...

3 comentarios:

  1. Vanesa, aquesta activitat m'ha agradat molt. Jo he treballat aquest curs els Músics de Bremem, i els xiquets d'infantil no fan més que dir-me que els torne a posar el video per tal de recordar-lo, ja saps que en aquesta etapa,els agrada molt tornar a repetir els continguts.

    ResponderEliminar
  2. M'agradat molt aquesta alegre cançó i de pas serveix per a iniciar l'estudi del nom d'alguns instruments.

    ResponderEliminar
  3. M'encantava aquesta sèrie!!! De segur que als xiquets també i a més és una bona manera d'introduir-los al món de la música, genial!

    ResponderEliminar